De enige zekerheid die we hebben in dit leven is, dat we ooit zullen doodgaan. Gelukkig worden de dood en de uitvaartzorg steeds meer bespreekbaar. Veel mensen willen graag zelf beslissen hoe hun uitvaart er zal uitzien, of ze willen de mening van hun nabestaanden kennen en respecteren. Het geeft niet alleen gemoedsrust, u bespaart er uw naasten een hoop zorgen mee.

Wensen op papier

Als begrafenisonderneming zijn wij steeds bereid om u vrijblijvend en kosteloos alle mogelijkheden uit te leggen en uw wensen op papier te zetten. Dit document wordt dan in drievoud opgesteld: één exemplaar voor uzelf, één exemplaar voor een vertrouwenspersoon en één exemplaar houden we zelf bij. Eens alles is beslist, hoeft u hier verder niet meer aan te denken. Na het overlijden, ongeacht binnen welke tijdsspanne, volstaat een eenvoudig telefoontje aan Begrafenissen Pues en alle wensen van de overledene worden uitgevoerd.

Uitvaartplan

Hou er wel rekening mee dat we niet tot uitvoering kunnen overgaan, vooraleer alles ook financieel geregeld is. In dat opzicht kan het een goed idee zijn om een uitvaartplan aan te gaan.