Wat maakt Begrafenissen Pues uniek?

De kracht van de ervaring met de persoonlijke service van een familiebedrijf.

Als er één ding is waar we als begrafenisondernemer trots op zijn, dan is het dat we onze roots altijd trouw zijn gebleven. Begrafenissen Pues is destijds in 1900 gestart als een klein familiebedrijf, waar een persoonlijke service prioriteit nummer één was. Die visie is ruim honderd jaar later nog altijd dezelfde gebleven. Ook al zijn we intussen aan de vierde generatie toe en staat de vijfde in de startblokken. 

Enkele sterktes op een rijtje

Alles is mogelijk

Luisteren en gepaste oplossingen aanreiken, is één van onze voornaamste taken. We stellen alles in het werk om tegemoet te komen aan de wensen van de nabestaanden. Geen moeite is ons wat dat betreft te veel, alles is bespreekbaar.

Bekwame medewerkers

Als familie zijn we erin geslaagd een uiterst deskundig team rondom ons te verzamelen, waarbij iedereen zijn eigen specialiteit en competenties heeft. Een team dat elkaar versterkt, waardoor we altijd een correcte en professionele uitvoering kunnen garanderen.

Moderne infrastructuur & omkadering

Elke uitvaart is uniek en vraagt om de juiste locatie met moderne technologische ondersteuning: Het beste geluid in de kerk via onze eigen luidsprekers, een reeks filmpjes die na elkaar worden afgespeeld of een plechtigheid live volgen via een stream? Een koffietafel in een lichtrijke omgeving met muziek van uw keuze? Bij Begrafenissen Pues staat alles ter beschikking om in al uw wensen te voorzien.

Continue investeringen

Een onberispelijke service vraagt om de nodige investeringen zodat we iedereen steeds optimaal van dienst kunnen zijn. We vernieuwen met regelmaat onze drukmachines, ons wagenpark, onze schermen in de aula’s, nieuwe kledij en onze infrastructuur. Met oog voor vernieuwende technologie en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Ruime beschikbaarheid

In onze verschillende vestigingen vindt u een ruim assortiment kisten, urnes, bloemstukken, asjuwelen en andere rouwartikelen. De meeste van deze artikelen zijn ruim op voorraad.