Over ons

 

Onze visie

Wat maakt ons uniek in de uitvaartsector?

Gestart als klein familiebedrijf heeft de firma reeds vier generaties door de inzet van de zaakvoerders zijn degelijkheid bewezen.
De tevredenheid  van de klanten is veel sterker dan alle grote slogans.

 

Lees meer

Uitvaart naar uw wens

Onze mensen stellen zich pluralistisch op. Tot welk geloof of welke strekking de families behoren, wij steunen hen bij de uitvoering van hun wensen.

Luisteren en gepaste oplossingen bieden behoort tot onze voornaamste taken.

Uw uitvaart vooraf regelen?

De enige zekerheid die we hebben in het leven is dat we ooit zullen overlijden. Gelukkig wordt de dood en de zorg voor de uitvaart steeds meer bespreekbaar.

Veel mensen willen zelf beslissen hoe hun eigen uitvaart er zal uitzien of de mening kennen en respecteren van hun nabestaanden.

 

Lees meer

 

Onze geschiedenis

Sinds 1900 maakte Alfons Pues als rademaker ook doodkisten.   Het transport gebeurde met paard en koets.  Zijn zoon Jozef werd schrijnwerker meubelmaker en zette zijn werk verder.

 

Lees verder

 

Begrafenissen Pues

Voor één dag assistent op begrafenis

Naar aanleiding van de Zuiddag hebben we bij ons een jonge assistent ontvangen.  Bjorn Wouters was voor één dag assistent-ceremoniemeester bij ons.

Bekijk artikel

Gilbert Pues

Uitvaartverzorging Pues over de evolutie in de sector

Artikel in Handelen waar Gilbert Pues praat over hoe de sector geëvolueerd is van de tijd van zijn grootouders tot de tijd van zijn zonen en schoonzoon, die de zaak nu verder zetten.

Bekijk artikel

Funural awards_ begrefenissen pues

Begrafenissen Pues wint twee International Funeral Awards

Het familiebedrijf Pues viel twee keer in de prijzen tijdens de wedstrijd die begrafenisondernemers in België, Nederland en Duitsland beloont.

Bekijk artikel

  • Begrafenissen Pues is lid van VARU en UITVAARTUNIE VLAANDEREN.
  • Begrafenissen Pues is begrafenisondernemer in België.
  • De beroepsregels en de toegang tot beroep van begrafenisondernemer worden gereglementeerd door het Koninklijk besluit van 21 december 2006 betreffende de beroepsbekwaamheid voor de uitoefening van zelfstandige activiteiten op het gebied van lichaamsverzorging, van opticien, dentaaltechnicus en begrafenisondernemer. Meer info

 

Copyright Pues.be

Webdesign by Vector BROSS